Maria Åkerberg
Esso Probotic Skincare
Exuviance
ClinicCareBehandlingar

Jag skräddarsyr ansiktsbehandlingar efter din hud. Efter en grundlig rengöring och hudanalys anpassar jag behandlingen efter din huds behov, därefter ger jag dig rådgivning och ett personligt hudvårdsschema.

Rabattkort erhålls på Dermanord/Maria Åkerbergs produkter. Var 6:e produkt 100 kr rabatt.


Hudanalys

Din hud mår som bäst av att få produkter som passar just din hudtyp, det vanligaste misstaget man gör med sin hud är att blanda olika hudvårdsmärken eller att använda tvål och vatten. Få hjälp med att få rätt hudvård för just dig Jag gör en hudanalys och du får ett personligt hudvårdsschema med rätt produkter för just ditt ansikte.


15 min 100 kr


Ansiktsbehandlingar

Maria Åkerberg Ansiktslyx

Rengöring, hudanalys, peeling, ångbad under vapozon eller varma handdukar, porrengöring, lång och härlig massage i ansikte, decolltage , öron, nacke, axlar och hårbotten, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktscreme och ögonkräm, vid önskan även en hudvänlig foundation.


90 min 750 kr (för dig som handlar Maria Åkerbergs produkter här) 

Övriga 800 kr


Klassisk Ansiktsbehandling med 

Maria Åkerberg

Rengöring, hudanalys, peeling, ångbad under vapozon eller varma handdukaroch porrengöring. Massage av ansikte, hals och decolltage. Ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktscreme och ögoncreme, vid önskan en hudvänlig foundation.


60 min 550 kr

75 min 650 kr (för dig som handlar Maria Åkerberg produkter här) 

Övriga 650 kr och 750 kr


Ansiktsbehandling Fresh Up med 

Maria Åkerberg

En lättare ansiktsbehandling för dig som vill ha en snabb uppfräschning. Här ingår rengöring, peeling, lätt massage, ansiktsmask och vårdande creme. Vid önskan en även hudvänlig foundation.


30 min 390 kr

Ansiktsbehandling PURE CELL TREATMENT/Maria Åkerberg "Riktigt Lyxpaket"

Behandlingen inleds med rengöring, peeling efter hudtyp med efterföljande applicering av levande stamceller från rosenrot, med följd av massage av händer och i ansikte, med avslut av passande dagkräm. Denna behandling ger huden mer lyster och förbättrar hudens kondition oavsett utgångsläge. En Resultatinriktad behandling!


75 min 1495

C-vitaminbehandling 

Maria Åkerberg

Behandlingen förbättrar hudens lyster och spänst, motverkar hudens åldrande, återuppbygger solskadad hud och ger en riktig energikick. Rengöring, hudanalys, AHA peeling, inslussning av stabilt c-vitamin, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ansiktscreme och ögoncreme.


40min 450 kr (kur med fem behandlingar, 2000)AntiRougebehandling  

Maria Åkerberg

Avslappnande behandling, speciellt anpassad till dig som har ytliga kärl. Kärlen stärks med hjälp av hästkastanj. Behandlingen både ökar fuktigheten i huden och stärker elasticiteten. Rengöring, hudanalys, AHApeeling, serum antirouge, massage, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande ansiktscreme och ögoncreme.


40 min 450 kr 

Köp 5 behandlingar för 2000


Acnebehandling med Maria Åkerberg (passar både ungdomar och vuxna

För dig som har bekymmer med din hud i form av acne, pormaskar och andra orenheter. 

Rengöring, hudanalys, AHA peeling, serum clearing intensive, renande ansiktsmask. För optimal effekt krävs flera behandlingar med tillhörande hemmaprodukter


40min 450 kr (kur med fem behandlingar 2000kr )
Make Up Rådgivning

Under 40 min visar jag dig hur man lägger en vardagsmake up, från grunden, med vilka färger som passar just dig. 


40 min 400 kr

Klassisk ansiktsbehandling för män

En behandling speciellt anpassad för mannens behov. Hudanalys, rengöring, ånga vid behov, porrengöring, massage av ansikte, hals och axlar. Efter ansiktsmasken känner du dig ren och fräsch och huden har fått en ny lyster. Behandlingen  avslutas med en creme. Kom gärna nyrakad!


60 min 550 kr

Fransar och bryn

  • Fransfärgning 200 kr

  • Ögonbrynsfärgning 100 kr 

  • Plockning/vaxning av bryn från 100 kr 


Massage

Ansikts& Hårbottenmassage

För dig som vill ha en stunds total avkoppling med inriktning på massage i ansikte, nacke, decolltage, öron och i håret med  MÅ underbara ansiktsoljor, olja anpassad efter din hudtyp. 


30 min 350 kr

Fot och underbensmassage

För dig som känner sig trött i fötter, kanske går och står mycket på dagarna. Behandlingen startar med ett energigivande och mjukgörande fotbad med följande massage på underben och fötter.


30 min 350 kr


Aromamassage/oljemassage

En mjuk och avstressande helkroppsmassage med ljuvligt doftande oljor. Val av oljor är anpassade efter just dig, som t.ex. oil Ginger, olja med ingefära som bl a lindrar värk och smärta på muskler och leder. Oil Chili, som innehåller capsaicin som har en värmande effekt och betakaroten som är välgörande på torr hud. Det finns också oljor som har lugnande eller uppiggande effekt. Allt efter just Ditt behov. 


60 min 600 kr


Beröringsmassage

En mycket lugn och rogivande behandling då man kombinerar massage med handpåläggning. Effektiv behandling då man känner sig trött, utbränd, stressad eller ur balans. Vid beröring utsöndras ”lugn och ro” hormonet oxytocin, samtidigt som stresshormonet cortisol minskar.


60 min 600 kr


KroppsbehandlingarUnderbar Saltscrub!

Hela kroppen peelas med saltscrub, doftande underbar citrongräs, för att avlägsna döda hudceller och för att få igång blodcirkulationen. Behandlingen avslutas med en mjuk och behaglig enegybalm eller kroppsolja doftande citrongräs. Perfekt att göra på vintern då huden känns extra torr, även perfekt att göra innan solsemestern för att få en jämn fin brun färg. 


60 min 600 kr


Ryggbehandling

Behandlingen startar med rengöring, peeling av MÅ underbara bodyscrub innehållande bl.a. kanel och grape, ångbad med hjälp av vapozon, vid behov porrengöring, ryggmask som är anpassad för din hud, varma handdukar, avslutas med bodylotion.


45 min 500 kr


Vaxning

  • Hela ben 500 kr

  • Halva ben 300 kr

  • Bikinilinje 200 kr

  • Armhålor 200 kr

  • Överläpp/haka 100 kr


Epilering (hårborttagning med hjälp av växelström)

15 min 300 kr

30 min 500 kr

45 min 750 krFötter

Fotvård (Ej Medicinsk)

Behandlingen inleds med peeling och mjukgörande fotbad. Därefter filas fötterna. Dina tånaglar klipps och filas. Nagelbanden tas omhand och formas. Vid behov avlägsnas förhårdnader och liktornar. Behandlingen avslutas med avslappnande fotmassage. 


45-60 min 500 kr


Spafötter

Behandlingen inleds med underbar saltscrub och mjukgörande fotbad bestående av mjölkbad doftande av citrongräs, filning, vid behov, val av fotinpackning beroende på fötternas behov, avslutas med fotmassage. För dig som behöver fotkur mer än fotvård.

 

30 min 350 kr